Jutta Falkengren

Illustration, konst och formgivning

Integritetspolicy

 

För Little Trip AB på http://juttafalkengren.se är det viktigt att skydda din integritet. Följande information är framtagen för att hjälpa  användare att förstå vilken information vi samlar in från vår webbplats, och hur vi hanterar och använder den informationen.

Policyn gäller enbart i situationer där vi behandlar personlig information som samlats in från vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas i enlighet med denna integritetspolicy.

Denna information är ett komplement till vår generella integritetspolicy och berör de delar som direkt hör till denna webbplats. Vill du läsa vår allmänna policy om integritet och personuppgifter var vänlig och kontakta oss på…

Personuppgiftsansvarig

Vi har en utsedd ansvarig person för dataskyddsfrågor. Vid frågor kring integritets- och dataskydd, var vänlig och kontakta oss på jutta.falkengren@littletrip.se

Personuppgiftsansvarig är:
Jutta Falkengren
Little Trip AB
LUND
Tel:  +46 (0)70–240 63 44
Organisationsnummer: 556767-6852

Vilka uppgifter samlas in

Vi samlar själva in uppgifter om hur du som besökare använder webbplatsen. Denna information behandlas med stöd av en intresseavvägning och används för att utveckla webbplatsens funktioner och innehåll. Den information det handlar om är enhetsinformation – t.ex. IP-adress, språkinställningar, webbläsarinställningar, tidszon, geografisk information, operativsystem, plattform och skärmupplösning (via statistikverktyg och WordPress). Vi sparar ingen personligt identifierbar information i cookies och är noga med att följa riktlinjer från våra leverantörer. Personligt identifierbar information på den här webbplatsen kommer inte att säljas, ersättas, överföras eller vidarebefordras till något annat företag, för något syfte, utan din tillåtelse.

Verktyg för analys

För att kunna följa användarnas aktiviteter på vår webbplats använder vi Google Analytics, ett webbanalysverktyg från Google Inc. (”Google”) och använder cookies som kan följa användarens inställningar vid besök på våra webbplatser. Den genererade informationen (inklusive IP-adress) kommer att bli anonymiserad som standard så att en personlig referens utesluts. Informationen som genereras av dessa cookies överförs vanligtvis till och lagras av Google på servrar i USA. Som användare har man alltid möjlighet att inaktivera cookies i webbläsarinställningarna.

Google använder denna information för att utvärdera användningen av webbplatserna, sammanställa rapporter om användarnas aktivitet på våra webbplatser och tillhandahålla oss andra tjänster med anknytning till användningen av våra webbplatser. Vi använder denna information enbart för statistiska ändamål.

Kontaktformulär

Vi använder kontaktformulär och samlar via detta in personuppgifter när någon skickar in ett kontaktformulär. De uppgifter vi samlar in är namn, epostadress och telefonnummer. Uppgifterna sparas under 6 månader för kundtjänständamål. Den insamlade informationen används inte för marknadsföring.

Externa länkar

Våra webbplatser kan innehålla länkar till andra organisationers/företags webbplatser. Vi ansvarar inte för integritetspolicy och hantering av personuppgifter på andra organisationers/företags webbplatser.

Tredjepartstjänster

Vi kan komma att samarbeta med tredjeparter för att tillhandahålla tjänsterna beskrivna i denna policy. Vi delger i så fall endast personuppgifter som är nödvändiga för att tredjeparterna skall tillhandahålla tjänsterna.

Cookies

Denna webbplats använder cookies. Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Lagen säger att vi får lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att kunna använda den här webbplatsen. För alla andra ändamål krävs ditt medgivande.

Ditt samtycke gäller för följande domäner: http://juttafalkengren.se.

Foton

Foton på webbplatsen http://juttafalkengren.se publiceras endast efter överenskommelse om samtycke till detta. Bilderna kommer endast att användas där Jutta Falkengren står som avsändare. Ändamålet med publiceringen av bilder är att informera om vår verksamhet. Fotograferade personer kan alltid begära att få information om vilka bilder som finns på vederbörande och att dessa tas bort efter önskemål.

Användarens rättigheter

Användare har rätt att begära information om vilka personuppgifter vi lagrar om användaren.

Om personuppgifterna vi har är inaktuella eller felaktiga har användaren också rätt att begära en uppdatering och korrigering av uppgifterna. Användaren kan också ha rätt att begära radering av personuppgifter vi har om användaren, förutsätt att vi inte har en lagstadgad skyldighet att behålla uppgifterna eller ett legitimt intresse för att behålla sådana uppgifter som väger tyngre.

Om behandlingen av personuppgifter utförs efter samtycke har användaren rätt att när som helst vända sig till personuppgiftsansvarig för att återkalla sitt samtycke, utan att detta påverkar lagligheten av behandlingen av personuppgifter innan detta återkallades.

Varje begäran om åtkomst, rättelse och radering, liksom återkallning av samtycke, måste göras skriftligen till personuppgiftsansvarig. Om du inte är nöjd med det sätt på vilket vi har hanterat dina personuppgifter, har du rätt att anmäla detta till Datainspektionen eller annan behörig tillsynsmyndighet.

Säkerhet

Vi använder oss av övervakning på vår webbplats och har skydd mot eventuella intrång med hjälp av malware- och virusskydd.

Ändring av vår nätintegritetspolicy

Vi kan komma att uppdatera denna policy. Vår rekommendation är att användare återbesöker vår nätintegritetspolicy för att ta del av uppdaterad information om hur vi hanterar integriteten för våra besökare.

 

Senast uppdaterad: 2018-05-24